Friday, November 26, 2010

sweet 20..


Alhamdulilah, aQ dah masuk taun millenium atau abad ke dua puloh dlm diari kehidupan ku.. sekejap jer.. tanggal 25 november 1990 tepat jam 6.25 ptg aQ dilahirkan..2010 nie genap sudah umur aQ 20 tahun.. hehehehehe..." dah anak dara.. ley calit kapoq " (selalu arwah tok ipoh ckp mcm nie.. Al-Fatihah wat tok... rindu tokk.. )..

sejak alami beberapa kejdian sedikit sbnyak membuka ruang dan mata aQ tentang kehidupan di dunia.. buat aQ lebih menghargai kehidupan dan orang di sekeliling.. moga ia dapat membuat diri aQ matang dan tabah utk masa depan..

dan paling menggembirakan aQ tahun nie akhirnyaa dpt jgak hri lahir aQ diraikan bersama family terchenta. dua tahun birthday ku aQ smbut diperantauan.. (ececece.. ayat msty riak yer.) berbillion terima kasih buat keluargaku yg tersyang.. thanks mama snggup ngandungkan kakak, lahirkan kakak, bela kakak smpai besar.. bagi kakak peluang tgk dunia.. (tringat kes pembuangan bayi.. huwaaaa... sedeyy... ciAN budak2 tuu.. ) tak lupa wat ayah tersayang.. weee~ tQ ayah snggup bersusah payah senang lenang utk kakak.. selalu penuhi permintaan kakak.. x penah hampakan kakak.. kasih syang yg tak terhingga wat kakak.. buat adik, tima kasih sbb hadir sbgai menjadi cahaya dlm hidup kakak.. mewarnai kehidupan.. huwaaaa, aQ da tacing.. sejak2 akhirnya nie aQ selalu tacing.. adeyhhh...(sila bwak aQ ke hospital pakar)

jutaan terima kasih pada rakan2 shabat2 dan ahli keluarga yang wish birthday.. terharu sgt..(dgn perasaan yg tak dpt digambarkan.) terima kasih atas doa kalian utk diriku.. pada mulanya macam tacing n sedey sbb msty ramai yg x ingt birthday aQ sbb yolah nk dkt hjung2 taun nie mna lah ade org ingt.. kalau korg nk tahu kan, selama aQ hidup nie birthday aQ tak penahnya dpt smbut time sekolah mahupun msa beljar universiti nie.. x penah merasa kene baling tepung n telor.. (org len smua xnak.. aQ plak yg nak.. mnusia pelik btull aQ nie.. hahahahaha) tak penah nk dpt celebrate kt sekolah mcm bdak2 wat.. ade goody bags la... topi2, topeng2.. mdian parents dtg bwak kek, kfc makan ramai2 dlm kelas dgn cikgu pun tumpang 2 kaki.. hahahahahaha.. tapi syukur Alhamdulilah ramai jgak yg wish aQ.. sebnyak 200 org jgak.. 180 org wish di mukabuku atau lebeyh popular facebook dan 20 org wish secara "face to face" n fon. weee~ terharunyaaaaaa....

thanks guys!!


1 comment:

Miz KayNen said...

Happy Birthday Cek!!MAna gambaor lagi??Cantik lah kek tu :)