Thursday, February 17, 2011

ok, aQ dah berjaya jejak I-City!!

salam..

hye.hye..!! pekabar semua.. soooryyyy... lama sgt aQ tak hapdate belog neyh.. bukan ape, aQ dah dirasuki oleh zarah2 malas serta esaimen yg mkin menonjolkan diri.. (-_-"

k...back kpda tajuk diatas.. atceli kan 22 januari ritu yg aQ g pahang tu for the first time tau aQ dpt menjejakkan kaki aQ di bumi I-City... sedey an... org len dah berpuluh2 siap da jemu aQ bru nk jejak pes time kt sna.. (T_T) sila jangan ngata aQ!!

ktrg bertolak balik dari kg salong tepat jam 7 malam.. so behenti kejap kt RnR temerloh.. dalam pkul 9 bru bertolak balik BMI.. ktrg semyang, makan n relax kjap.. pada perancangan awal, ktrg nk balik trus ke BMI.. pada awalnya laa.. tapi dengan tiba2nya aQ n acik ade plan nk "overnight" sbb alang2 da kuar kan.. atceli ktrg sewa kete.. satu hri rm120.. tpi memandangkan ktrg pelanggan pertama abg tu so ktrg dpt 10% diskaun.. hbatkan.. cer korang byang:

satu hari = 24jam = RM 120-10%= RM 108

kalau ktrg balik jam 11 mlm tu byran dye:

16 jam X RM 7.00 = RM112..

so mna ag untung?? jadi terbitlah pemikiran kreatif dan kritis aQ n achik decide nk overnight.. setelah dibncang2 dngan hero2.. maka jadilah plan nk overnight!!!... tempat pertama yg terpancul dari mulut aQ ialah I-Cityyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

setelah mendengar bebelan aQ maka pasrahlah mereka semua menujulah ke I-City, Shah Alam... perasaan dye weyhhh tak terkata... (hnya org2 yg dlm kete tu je yg tahu pangai eksaited aQ mcm mna stlah nmpak lampu2 yg bergemerlapan tuu...)

jum2 layan gmba je laa. biar gmba je yg menceritakan kesemuanyaa...(atceli aQ dah dirasuk aura malas nk menaip.. huhuhuhuhu )

suasana I-City






2 comments:

Miz KayNen said...

Bestnye :)

miss eyntan said...

acu:: best2.. first time cek dpt jejak.. rsa mcm dlm kayangan g sna.. hehehehhe..