Thursday, February 24, 2011

Sentap Hati Mak Nakkk (SHMN)


salam..

mesty korang tekejut kan pagi2 buta aQ belum tido ag... bukan itu yg aQ persoal kan sebenarnya.. yang aQ persoal kan pagi2 buta neyh dah ade yg buat aQ menyirap.. ok fine, masing2 ngah pening ngan esaimen signal yg tah pape.. dah la masing2 xde basic.. minx tolong senior kalau senior yg baik tu tolong jugak bantu. kalau kene senior yg berlagak kerek tu paham2 je lah..

entahlaaa.. aQ xtahula nk kata ape.. aQ nie jenis tahan je redah pangai orang nie.. aQ hanya membebel time tu je.. bayangkanlah sebenci atau tak suka macam mna sekali pun aQ kat org tu, aQ tetap boleh ckp ngn org yg aQ benci/xsuka. stil lagi boleh bantu.. ini, sesuka sesukie hati je orang cakap kasar dkt aQ.. yang aQ nie telan sorang2.. (mesty korang xpaham kan maksud aQ).. maksud aQ.. aQ nie tak kesah la ape jua yang aQ tgh alami.. macam bad mood ke, sakit ke, tekanan ke, esaimen berlungguk ke, xdapat jawapan ke ape ke kalau korg ttbe tnya pape kat aQ, aQ maseh ley control, maseh boleh senyum, maseh boleh bantu.. maseh boleh ketawa sama2 padahal dalam hati aQ menangis sorg2, aQ tahan sakit sorg2.. xde aQ nk emo xtentu pasal.. status fb aQ pun banyak yg aQ update yang pelik2 antonim hbis dgn ape yg berlaku ape yang aQ hadapi tyme tu.. sebab aQ tahu aQ xde masalah ngan org tu,aQ cma ade masalah dgn org yg berkaitan.. so wat pe aQ nk tarik2 muka, nak cakap kasar2 ngan org yg x berkaitan??.. cuma kadang2 tu aQ nak jugak orang paham aQ pun ade hati n perasaan.. korang nmpak je aQ pangai manja, asek gelak 24jam. macam xde masalah tapi hakikatnya aQ pun manusia normal.. cuma aQ xtnjuk jer.. (hanya org yg terdekat ngan aQ je aQ brani luah).. entahlaaa... manusia berbeza2.. kalau dulu boleylaa guna pepatah rmbut sama hitam hati lain2.. tpi zaman skrg.. rmbut pun lain2 kaler lagilah hati kan..

p/s:: kepala aQ berdenyut2 + badan panas, akibat kene hujan petang tadi dan penat travel n living.. tapi aQ boleyh lagi bergelak ketawa bg org lain kurang tension akibat esaimen signal yg bnyak menduga kesabaran. kan ayong kan.. keje gelak jer kite tdik.. hehehehhehe... siap tersasul ayong jadi ayang.. hahahahhaa.. sorryy... :)

3 comments:

acab norariff said...

Sabor je la cek....

Benda biasa laa bila jadi student. Sabo! sabo!

miss eyntan said...

yie:: cek tgh sabo kuat nie.. cuba jadi kental..

tpi kadang2 cek terpikir.. cek nk jugak wat jahat.. asek cek layan peel diorg jer..

Pilotz said...

Be strong k cek :)
I'm sure you are :)