Monday, January 24, 2011

L.E.G.A

salam.

lega?? ape yg dimaksudkan dgn lega?? bg aQ(sebab blog ni aQ yang punya kan so suka sukie aQ lah aQ nk express mcm mna) lega tu salah satu kepuasan setelah sesuatu perkara tu dipendam lama..
akhirnyaa... leganyaa aQ.. aQ dah tak tahu nk express mcm mna (tdi kemain.. hahahhaa)..

korang nak tahu tak tdi tgh hari lepas aQ chat dgn my mom kt fb nie aQ dapat msg dri miss Fazlin ckp ptg nie kul 5 ade meeting kt admin.. pasal CCGC.. utk kali terakhir.. ikutkan hati aQ, aQ memang malas nak ngadap muka "sekor2" tuh. "sekor2" ego kemain.. cakap lebat tapi keje?? HAREEEMMMM.. korang ingt x ag aQ maseh pegang jawatan dlm CCGC? so tdi miting yg terakhir.. nma pun miting yg terakhir. so miting tu gubal balik smua aktiviti2 yg telah dijalankan semasa pemerintahan ktrg.. amik ekau, aQ wat 5 aktiviti...tanyalah yg "sekor2" tu bpe aktiviti?? yg tok ketua tu haram lah kan.. yg setiausaha tu 1 tpi yg xlaku.. yg selebihnya 2 kali haram x wat pape..

berdesing telinga aQ dlu time 1st miting.. kununnya aQ nie memalukan miss Fazlin n CCGC.. habaq mai tgk sape yg malukan sape? ketua?? kau bnyak ckp tpi proposal mende kau x wat.. mengarah.. batang hidung pun jarang nmpak. yg setiausaha.. aQ dah pesan jgn wat carnival2 tu smua xlaku.. budak2 dah bosan.. kau berlagak tak hingat dunia.. aleh2?? x sampai lapan puloh kut org yg dtg.. yg sekor ag kunun nk wat industrial vsit.. skit pun x nmpak byang.. ckap kemain.. industrial visit kut itu pun x lepas.. hampeh.. yg lagi sekor kunun nk trip ke sarawak lah ape lah... aQ rasa nk g broga hill tu belum tentu dpt wat.. ape2 pun tadi aQ dah lega aQ dapat basuh sekali sental semua smpai smua senyap.. (pakai clorox, vanish semua cukup) len kali cakap tu pikir dlu.. pikir perasaan orang. apa yg kita cakap buat... jgn janji keling jer.. cakap nk lebat..nak power.. huh!! mentang2 time tu aQ xtau pape.. ingt boleh pijak.. selamat jalan romeo lahh...

and now aQ lega sgt2.. sebab ape yg aQ ckp korang xnak dgr dah terbukti.. sape yg x wat keje sbnarnya?? yg mulut kuat/berlagak ke yg diam2 wat keje nie?? adiyoussslaaa korang.. terima kasih sebab bg aQ experience yg sgt cemerlang..

p/s: maafkan atas kekasaran bhsa aQ..

aQ xsabar nak nunggu AJM 10hb feb nie..

2 comments:

Miz KayNen said...

Cek marah,akutttt

miss eyntan said...

acu:: hehehehhe... cek jarang marah org.. sekali cek marah siap! geram.. cek dah pendam lama.. xtahan..