Sunday, July 31, 2011

Ahlan Wasahlan Ya Ramadan

salam..

wishing you 1 month of ramadhan,
4 weeks of barkat,
30 days of forgiveness,
720 hours of guidance,
432000 minutes of purification,
2592000 secs of NUR...!!


its Ramadhan now and I'd like to take this opportunity to wish all of you Ramadhan Mubarak and may Allah bless us with all iman and taqwa.. InsyaAllah the baraqah of Ramadhan.
آمِّينَ يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ


p/s: please forgive all my wrong or what I had done.. 0-0 ok?

4 comments:

Cik Canon said...

Selamat Berpuasa Cek! makan sedap2 tu,jgn lupa igt kat acu sekali ye.
muahsss :)

miss eyntan said...

acu:: selamat berpuasa acu!!! mestyyy.... lebih2 lagi tadi kt bazar cek ternampak air jus mangga. tringat dlu kite bukak pose sama2 kt rumah opah ngah.. mdian dah start dah orang jual bahulu.. acu suka bahulu.. dlu kt penang siap acu cicah bahulu dgn air sirap.. hehehe..

Cik Canon said...

Acu rindu ayam percik lah cek,nak plak yg cucuk dgn buluh,lagi best!
Acu mcm nak buat je kuih bahulu,bahan2nya sikit dan simple je.Tapi takde acuan pulak.
Bahulu cicah dgn apa2 pun sodappp :)

miss eyntan said...

betul2.. ayam percik panas.. mdian tuang kuah dye kt atas.. bestttt... cek rindu nk mkan ayam golek dpn rumah cek kt kedah dlu.. seekor cek ley perabih sorang.. hehehehe.. yg isi tebal cek tak makan la.. hehehehe..

woahh. nyummy2... bahulu kene henjut dye betul2 kan... kalau salah nanti orang panggil ape tu bahulu bentat ek??