Tuesday, July 26, 2011

Assalamualaikum Sem 5.. :)

salam..

hari nie genap empat hari dah aQ berada di bumi british.. kejap je kan 2 bulan cuti berlalu. pejam celik pejam celik dah kene kembali ke sekolah.. dah nak kene tinggal bumi ipoh sebentar.

hari sabtu haritu bersamaan 23hb julai bermula lah sesi pendaftaran bg sem 2/11. maka dengan rasminya aQ menjadi 3rd year student.. aQ dah sem 5 dah sekarang.. wee~ ada lagi 3 sem aQ harus hadapi.. 2 sem di british dan satu sem practical. macam tak caya je kan. pagi tadi aQ bru hbis kelas untuk kelas keduanya.. patutnya pkul 11 aQ ade kelas.. tapi kelas batal.. malam nie plak.. kelas Mandarin II.. untuk 4 hari nie aQ xde buat ape2.. cuma hari ahad haritu aQ berkesempatan menghadiri kenduri kahwin anak sedara acik kat Impiana Kayangan Club. seronok sangat.. tempat dye bestttt.. makan pun sedap.. terima kasih acik.. :)

untuk hari2 seterusnya hanya internet saje yang menjadi hiburan aQ.. huwaaaa.. dah tak larat nak tido dah.. lepas tido, tido.. kuikuikui.. untuk sem 5 nie subjek aQ makin lama makin mencabar.. banyak yang berat2.. medical laser, medical instrumental.. siap kata HMD ada mini project ag.. aQ hrap semua asgmnet diberi awal2.. tak nak last2 minit nak dekat final bru nk bg.. menangis tahu.. :p

aQ harap sem 5 nie aQ akan lebih berjaya dan terus berjaya dengan cemerlangnya.. and azam aQ tercapai. korang doakan aQ tau.. :)

*tradisi setiap awal sem.. menziarah jayen.. (-_-"
3/4 troli barang aQ n rumate.. :)


p/s:: aQ dah homesick!!! aQ rindukan ayah, mama n adik.. sobs..

4 comments:

Hakimi said...

wah .. bizkut cap ping pong pon ada....

miss eyntan said...

hakimi:: heheheh.. itu mkanan wajib.. makanan ruji di bumi brtish.. :)

Miz KayNen said...

kejapnye dah sem5.gd luck cek

miss eyntan said...

acu:: kan.. macam mimpi je.. cek tnggal ag setahun setengah je ag..